EURO4 товарни возила за увоз

05.09.2014

Товарните возила кои се увезуваат во Република Македонија, покрај останатите технички барања, треба да го исполнуваат стандардот...

Повеќе
Клиентите за нас

Професионално и брзо

"Услугите на Конформа ги користиме од 2009 година. Најчесто правиме хомологација на увезени возила и атест на плин. Од досегашната соработка можеме да кажаме дека во Конформа работи тим кој професионално и брзо си ја завршува својата работа и без никакви грешки во издадените документи�? Приватни увозници на половни возила

Испитни места
АКРЕДИТАЦИИ И ОВЛАСТУВАЊА
Faq

Потребни документи за атест?

За да извршите атест на возило во Конформа, потребно е да поднесете барање на ...

Повеќе
ВЕСТИ

EURO3 патнички возила за увоз до 30.06.2016

Увозот на патнички возила кои го исполнуваат стандардот EURO3 за издувна емисија на погонскиот мотор

Повеќе