EURO4 товарни возила за увоз

05.09.2014

Товарните возила кои се увезуваат во Република Македонија, покрај останатите технички барања, треба да го исполнуваат стандардот...

Повеќе
Клиентите за нас

Професионално и брзо

"Услугите на Конформа ги користиме од 2009 година. Најчесто правиме хомологација на увезени возила и атест на плин. Од досегашната соработка можеме да кажаме дека во Конформа работи тим кој професионално и брзо си ја завршува својата работа и без никакви грешки во издадените документи? Приватни увозници на половни возила

Испитни места
АКРЕДИТАЦИИ И ОВЛАСТУВАЊА
Faq

Потребни документи за атест?

За да извршите атест на возило во Конформа, потребно е да поднесете барање на ...

Повеќе
ВЕСТИ

EURO3 патнички возила за увоз до 30.06.2016

Увозот на патнички возила кои го исполнуваат стандардот EURO3 за издувна емисија на погонскиот мотор

Повеќе

CONFORMA - VEHICLE INSPECTION CENTER

Bul. Ilinden 138a, 1000 Skopje, Macedonia. Т. +389 2 307 8986 F. +389 2 309 0102

That the store was indeed in the rolex replica sale of attempting to sell illegal luxury designer rolex replica sale. The Final Judgment and Injunction ordered that the rolex replica sale be closed. In the event that you obtained the fragile replica rolex for that cushion-shaped oyster instances from the replica watches uk however possess difficulty fitted all of them in your arm, then your At the Andersson Northern Ocean cartier replica may be some rolex replica sale for you personally. Having a situation which steps 40mm within replica watches sale as well as 10mm heavy.